Stoofpotje van venkel, courgette en kabeljauw
|
Ingrediënten: 4 personen
|
|
Bereiding:
|
-
Schil de ajuin en de aardappelen, snij de aardappelen in blokjes en snipper de ajuin en de look fijn.
-
Snij de venkel in kleine stukjes, snij de courgette overlangs in de helft en verder in halve schijfjes.
-
Verwijder de steeltjes van de champignons en bak ze met peper en zout.
-
Bak de gesnipperde ui, look en de stukjes venkel aan.
-
Besprenkel met ricard en blus met visfond.
-
Voeg de aardappelen en de courgettes erbij en breng aan de kook.
-
Draai het vuur lager en laat langzaam garen.
-
Doe daarna de room erbij en laat inkoken tot een licht gebonden saus.
-
Leg de kabeljauw erin en laat even garen, breng op smaak met peper en zout.
-
Doe de champignons erbij en versier met venkelgroen.
|